Pagina's

donderdag 16 juni 2011

Markt Shoplog


Op 1e pinksterdag ben ik naar een markt geweest dicht bij ons dorp. Hier heb ik wat kleine spullen gekocht. Stiekem alleen nailart + nagellak spulletjes. Plus nog een klein vaderdag cadeautje.


Als eerste kwam ik bij een nagellak/cosmetica kraam waarom onder andere safari te koop was.  Ik kocht hier dan ook twee lakjes van, plus een lakje van Art de Lautrec. Beide kosten ze maar €1,-per stuk. Er lagen vooral veel fluoriserende kleuren tussen, hiervan heb ik er al eerder gekocht.

Deze keer kocht ik dus twee safari lakjes en een lakje van art de lautrec. Wat overigends ook mijn eerste lakje is van dit merk.
Hieronder zie je ze, groen is nummer 68. De leverkleur is nummer 32 en het lakje van art de lautrec is nummer 48.

Verder kocht ik nog 2 setjes รก tien stuks Fimo canes. Er zaten tien staafjes in een setje. Hiervoor betaalde ik €7.50. Dus in totaal voor 2 pakjes € 15,-. Ik weet dat je op internet goedkoper uit bent, maar ik mag niet bestellen op internet van mijn ouders. Wel een voordeel is dat achter de fimo canes een mesje zit zodat je ze daarmee kan snijden.



Q; Wat kopen jullie standaard of graag op een markt?

2 opmerkingen:

Evelyne Colourblogs zei

Ik haal ook soms lakjes van de markt! en sommige ervan zijn zelfs NOG beter (vind ik) als die van catrice. Spotgoedkoop, in alle kleurtjes van de regenboog, en goede kwaliteit, I love it!

Anoniem zei

Ik koop meestal ook nagelspullen!! Meestal geen andere make-up want dat vind ik toch niet zo fris van de markt.. :$ Maar echt leuke fimo's!! I love it! Ik heb laatst 100 stuks op internet gekocht. Het is zo leuk om daar allerlei dingen mee te doen!!! Xjes Lotte

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...